شمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به ۵۵ هزار و ۱۷۴ مورد رسید


شمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به ۵۵ هزار و ۱۷۴ مورد رسید

آخرین به روزرسانی: سه‌شنبه ۱۹ جمادی الثانی ۱۴۴۲ هـ – ۰۲ فوریهٔ ۲۰۲۱ KSA 22:49 – GMT 19:49
تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۱۹ جمادی الثانی ۱۴۴۲ هـ – ۰۲ فوریهٔ ۲۰۲۱ KSA 22:21 – GMT 19:21

منبع: دبی_العربیه.نت فارسی

وزارت صحت عامه (بهداشت)‌ افغانستان سه‌شنبه ۲ فوریه ۲۰۲۱ اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۳ مورد مثبت مبتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است که با ثبت این موارد شمار مجموع مبتلایان به ۵۵ هزار و ۱۷۴ نفر افزایش یافت.

همچنان در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار کرونایی در این کشور جان باخته و ۷۵ بیمار دیگر بهبود یافتند که شمار مجموع جان‌باختگان کرونا در این کشور به دو هزار و ۴۰۶ و بهبودیافتگان به ۴۷ هزار و ۷۹۷ نفر رسیده است.

از سوی دیگر، این وزارت با نشر اعلامیه‌ای از شهروندان افغان خواست به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا از سفر به کشورهای خارجی خودداری کنند.

در این اعلامیه آمده بود: «وزارت صحت‌عامه افغانستان به اطلاع هموطنان ما که می خواهند سفر نمایند می‌رساند تا به خاطر انجام تست ویروس کرونا در لابراتوارهای(آزمایشگاه) دولتی مراجعه نکنند. چون ظرفیت تست‌های موجود در این لابراتوارها کم بوده و این تست‌ها صرف برای واقعات مشکوک و جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در داخل کشور می‌باشد».

در ادامه این اعلامیه ذکر شده که این وزارت «در هماهنگی با وزارت خارجه افغانستان از طریق سفارت خویش با کشور پاکستان در تماس است تا بتوانند راه حلی را برای این چالش دریابند ولی نگرانی دولت پاکستان از این است که سفرهای زیاد سبب انتشار بیشتر ویروس کرونا در هر دو کشور می‌شود».

گفتنی است براساس گفته وزارت صحت عامه افغانستان، قرار است تا ختم سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۲۰ درصد از جمعیت این کشور واکسن کرونا شوند.



منبع اصلی

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Google Translate