پیام شماره ۴

از ۱۴ مرداد سالروز انقلاب مشروطه این یادگار سردار ملی ستارخان و سالار ملی باقر خان قیام ملی برای آزادی و حاکمیت ملی را آغاز میکنیم

ملت غارت شده ایران

درست است که بالاخره روزی فهمیدیم که قائم مقام و امیر کبیر و مصدق مصلحان بزرگ ایران بودند ولی ایکاش این فهم “بهنگام “میبود تا اولی بدستور محمد شاه بقتل نمیرسید و رگ دومی بدستور ناصرالدین شاه در حمام فین زده نمیشد و سومی بدستور محمدرضا شاه در احمد آباد در حصر خانگی نمیماند تا جان به جان آفرین دهد.

ایکاش بزرگانمان را “بموقع “میشناختیم و “بهنگام “حمایت میکردیم تا کشور را بسوی آزادی ،حاکمیت ملی ،پیشرفت ،بزرگی و عظمت هدایت کنند و از آنان فقط نامی بعنوان قهرمانان شکست خورده ولی محبوب بجا نماند و کشور و ملتی که میراث دار عظمت و شکوه تاریخ بود بدست دیکتاتورهای حقیری چون خامنه ای و پخمه های ذلیلی چون رییسی نیافتد .

جان سخن این است که “شناخت و حمایت بهنگام “مردم میتواند سرنوشت یک ملت را بسوی عظمت و پیشرفت رقم زند و شناخت “دیرهنگام “فقط “حسرت “بزرگی و شکوه را به دل آن مینشاند.

آیا اگر از قدرت خود شناخت “بهنگامی “میداشتیم نهصد سال (نه قرن) زیر سلطه تازیان میماندیم؟

اگر از دستآوردهای انقلاب مشروطه “بموقع “پاس میداشتیم هفتاد سال گرفتار دیکتاتوری میشدیم و سرانجام هم از چاله دیکتاتوری و “حزب رستاخیزی” شاه به چاه استبداد “حزب اللهی “شیخ میافتادیم؟ و پس از ۴۴ سال تازه هوس بازگشت به “استبداد سابق “میکردیم؟؟!!!!

آیا در عصر انفجار اطلاعات و نقش رسانه ها و دهکده جهانی۴۴ سال اخیر بنسبت از نهصد سال کذایی طولانی تر نبوده ؟ و نزدیک به نیم قرن سیاه اخیر که با توجه به ظرفیت های طبیعی و انسانی میشد کشور را به اوج برسانیم ولی امروز گرفتار ولایت “مطلقه وقیح “و حجاب “اجباری “و محتاج “نان “هستیم و کاسه “چه کنم “بدست گرفته ایم شایسته یک ملت بزرگ است؟؟!!!

ملت غارت شده ایران تا کی باید شاهد بی عمل مبارزه دیگران باشیم و از بعهده گرفتن سهمی از مبارزه و مسئولیت ملی خویش طفره رویم؟

گروه های مرجع جامعه کی مسئولیت ملی و اخلاقی و انسانی خود را ایفا خواهند کرد تا مرجعیت خویش را نشان دهند؟

چگونه چند میلیون درویش که اتفاقا یک شبکه منسجم و سازمان یافته دارند دست روی دست گذاشتند تا ثلاث اعدام و تابنده در حصر خانگی بمرد؟
چند میلیون فرهنگی در برابر فاجعه ای که کشور را در آستانه فروپاشی قرار داده و در مقابل بازداشتهای غیر قانونی همکارانشان از معلم و دانشجو و استاد که اتفاقا آنها هم شبکه بزرگی از استاد و معلم و دانشجو و دانش آموز و خانواده های آنان را در دسترس دارند نمیبایست به قیامی بزرگ دست زنند؟؟!!!

حقوقدانان با سکوت خود در مقابل اینهمه ظلم چه پاسخی به ملت ایران و تاریخ خواهند داد؟؟!!!

روحیه پهلوانی و جوانمردی ورزشکاران ما چه شد؟؟!!

زنان ما تا کی تحقیر حجاب اجباری را تحمل خواهند کرد؟؟!!

مسئولیت هنرمندان ما فقط به انتشار نامه محدود میباشد؟؟!!

حق و آزادی دادنی نیست گرفتنی است
همگان را به قیامی ملی و جنبشی بزرگ و خیزشی سترگ علیه استبداد ،ارتجاع ،غارت ،سرکوب ،فساد و تحقیر از ۱۴ مرداد سالروز انقلاب مشروطه با الهام از روح بزرگ سردارملی و سالار ملی ، فرا میخوانیم.

دست در دست هم به مهر
کشور خویش را کنیم آزاد

سرافراز ملت ایران
پاینده ایران
سخنگوی ائتلاف ملی ایرانیان
قاسم شعله سعدی
۱۴۰۱/۴/۲۱ مصادف با آغاز جنبش حجاب بی حجاب

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *